Γιατί να συμμετάσχω στην Aquatherm Thessaloniki

Στην Aquatherm Thessaloniki 2020 ξεχωριστή βαρύτητα αναμένεται να δοθεί στον τομέα του εξοπλισμού και της κατασκευής εγκαταστάσεων πισίνας, σπα και σάουνας, προβάλλοντας τα ως σημεία διαφοροποίησης των ξενοδοχείων και πάσης φύσεως τουριστικών καταλυμάτων μέσω της επένδυσης και ανάδειξής τους ως πρόσθετες υπηρεσίες αξίας στη προσπάθεια αναβάθμισης του συνολικού τουριστικού προϊόντος της χώρας. 

Μάλιστα, στην έκθεση Aquatherm Thessaloniki 2020 θα παρουσιαστούν πολλές όσο και διαφορετικές κατασκευαστικές προτάσεις, σύγχρονα υλικά, καινοτόμες τεχνολογίες μείωσης του συνολικού κόστους κτήσης και λειτουργίας, που φροντίζουν ταυτόχρονα και για την ενίσχυση του “πράσινου” αποτυπώματος των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και δομών φιλοξενίας. Κάτι, που θα συμβάλλει στην επίτευξη σημαντικών οικονομιών κλίμακας δίχως να επηρεάζεται η τελική, συνολική απόδοση.

ΤΥΠΟΙ STAND


ΤΥΠΟΣ 1-ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
Διατίθεται χώρος σε ίχνος εδάφους συμπεριλαμβανομένης της γενικής καθαριότητας

Στον τύπο 1-χωρίς εξοπλισμό δεν συμπεριλαμβάνεται η παροχή και σύνδεση ρεύματος.
(Απαραίτητη η κατάθεση ηλεκτρολογικού σχεδίου). 

ΤΥΠΟΣ 2-ΔΟΜΗ.
Περιλαμβάνει: διαχωριστικά, μετόπη με την επιγραφή του εκθέτη, αριθμό του stand, μοκέτα, 1 γραφείο, 1 τραπεζάκι, 3 καρέκλες, γενική καθαριότητα και ανά 15 τ.μ. μια πρίζα, δέκα ηλεκτρικά σποτ, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.