Γιατί Aquatherm Athens

Η Aquatherm αποτελεί ένα διεθνούς φήμης εκθεσιακό brand της αυστριακής πολυεθνικής Reed Exhibitions και εκπροσωπεί τους τομείς της επαγγελματικής, βιομηχανικής και οικιακής θέρμανσης, του κλιματισμού και  εξαερισμού, της διαχείρισης νερού, της ύδρευσης και αποχέτευσης, της διαχείρισης ενέργειας και του ευρύτερου εξοπλισμού για εγκαταστάσεις σε spa, σάουνες και πισίνες σε 14 χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων οι Αυστρία, Πολωνία, Ρωσία, Τσεχία, Αζερμπαϊτζάν, Ουκρανία και Βουλγαρία. 

Στην Aquatherm Athens 2018 ξεχωριστή βαρύτητα αναμένεται να δοθεί στον τομέα του εξοπλισμού και της κατασκευής εγκαταστάσεων πισίνας, σπα και σάουνας, προβάλλοντας τα ως σημεία διαφοροποίησης των ξενοδοχείων και πάσης φύσεως τουριστικών καταλυμάτων μέσω της επένδυσης και ανάδειξής τους ως πρόσθετες υπηρεσίες αξίας στη προσπάθεια αναβάθμισης του συνολικού τουριστικού προϊόντος της χώρας. 

Μάλιστα, στην έκθεση Aquatherm Athens 2018 θα παρουσιαστούν πολλές όσο και διαφορετικές κατασκευαστικές προτάσεις, σύγχρονα υλικά, καινοτόμες τεχνολογίες μείωσης του συνολικού κόστους κτήσης και λειτουργίας, που φροντίζουν ταυτόχρονα και για την ενίσχυση του “πράσινου” αποτυπώματος των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και δομών φιλοξενίας. Κάτι, που θα συμβάλλει στην επίτευξη σημαντικών οικονομιών κλίμακας δίχως να επηρεάζεται η τελική, συνολική απόδοση. 

Η διεθνής επαγγελματική έκθεση Aquatherm Athens θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την πρωταγωνίστρια έκθεση στους τομείς της δόμησης και των κατασκευών, Infacoma Athens.

ΤΥΠΟΙ STAND


ΤΥΠΟΣ 1-ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
Διατίθεται χώρος σε ίχνος εδάφους συμπεριλαμβανομένης της γενικής καθαριότητας

Στον τύπο 1-χωρίς εξοπλισμό δεν συμπεριλαμβάνεται η παροχή και σύνδεση ρεύματος.
(Απαραίτητη η κατάθεση ηλεκτρολογικού σχεδίου). 

ΤΥΠΟΣ 2-ΔΟΜΗ.
Περιλαμβάνει: διαχωριστικά, μετόπη με την επιγραφή του εκθέτη, αριθμό του stand, μοκέτα, 1 γραφείο, 1 τραπεζάκι, 3 καρέκλες, γενική καθαριότητα και ανά 15 τ.μ. μια πρίζα, δέκα ηλεκτρικά σποτ, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.