Η διεθνούς φήμης Aquatherm στην Αθήνα στο MEC!


Μετά την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση των εκθέσεων Infacoma & Aquatherm στην Αθήνα το Μάρτιο του 2017, το εκθεσιακό «δίδυμο» μεταφέρεται σε νέο, μεγαλύτερο χώρο, στο MEC Παιανίας από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2018

Νέος ενιαίος εκθεσιακός χώρος. Το εκθεσιακό κέντρο MEC  διακρίνεται για την μεγαλύτερη διαθέσιμη επιφάνεια 12.000 τ.μ. ενιαίου εκθεσιακού επιπέδου, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα των εκθετών. Ο συγκεκριμένος εκθεσιακός χώρος διαθέτει επίσης 35.000 τ.μ. δωρεάν υπαίθριους χώρους στάθμευσης .

Οι εκθέσεις Infacoma & Aquatherm Athens συνδιοργανώνονται από τον εθνικό Φορέα διοργάνωσης εκθέσεων ΔΕΘ-HELEXPO και την εταιρεία Be Best.

Στατιστικά στοιχεία 2017

  • 10.000τμ εκθετήριος χώρος
  • 200 εκθέτες
  • 15.000 εμπορικοί επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό
  • 500 επιχειρηματικές συναντήσεις
  • Ξένοι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες από Ρωσία, Αίγυπτο, Λιβύη, Βουλγαρία, Σουηδία, Ρουμανία και πολλές άλλες χώρες

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός για τη δόμηση, την ανακαίνιση, τη μόνωση, τη θέρμανση, τον κλιματισμό, την εξοικονόμηση ενέργειας, την πισίνα και τα spa για επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχειακές μονάδες και κατοικίες! 

H ΔΕΘ HELEXPO διαθέτει τεράστια εμπειρία στην διοργάνωση ανάλογων σε επίπεδο επισκεπτών επαγγελματικών εκθέσεων όπως INFACOMA και ENERGYTECH. Αυτό δημιουργεί προϋποθέσεις αξιοποίησης των διασυνδέσεων μέσω του διεθνούς δικτύου των συνεργατών της.

H Be Best διοργανώνει ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις στην Ελληνική αγορά. Παράλληλα χειρίζεται αποτελεσματικά την στρατηγική επικοινωνίας μεγάλων εταιριών και οργανισμών. Η εμπειρία της σε συνδυασμό με την τεράστια βάση δεδομένων (μεταξύ αυτών και της Έκθεσης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ) αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της διοργάνωσης.