Η διεθνούς φήμης Aquatherm έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα


Η Aquatherm έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και συνιστά μία από τις πιο εξειδικευμένες εκθέσεις για τους κλάδους της οικιακής & βιομηχανικής θέρμανσης, κλιματισμού & εξαερισμού, ύδρευσης & αποχέτευσης και εξοπλισμού για εγκαταστάσεις σε σπα, σάουνες και πισίνες.

Η διεθνής επαγγελματική έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 2 - 5 Μαρτίου 2017, παράλληλα με τη μεγαλύτερη έκθεση δόμησης και κατασκευών, Infacoma στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Helexpo στο Μαρούσι, με διοργανώτριες εταιρείες την ΔΕΘ HELEXPO και την Be-Best.

Στόχος της έκθεσης είναι να επικεντρώσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο κλάδος της θέρμανσης, του κλιματισμού και των τεχνολογιών νερού (HVAC βιομηχανία) γνωρίζουν ολοένα και περισσότερη ανάπτυξη, δεδομένου ότι οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας κερδίζουν συνεχώς έδαφος επικρατώντας στις προτιμήσεις του κοινού.

Mε την εμπειρία της HELEXPO και της Be-Best


H ΔΕΘ HELEXPO οργανώτρια της Aquatherm 2017, διαθέτει τεράστια εμπειρία στην διοργάνωση ανάλογων σε επίπεδο επισκεπτών επαγγελματικών εκθέσεων όπως INFACOMA και ENERGYTECH. Αυτό δημιουργεί προϋποθέσεις εκμετάλλευσης των διασυνδέσεων μέσω του διεθνούς δικτύου των συνεργατών της.

H Be-Best διοργανώνει ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις στην Ελληνική αγορά. Παράλληλα χειρίζεται αποτελεσματικά την στρατηγική επικοινωνίας μεγάλων εταιριών και οργανισμών. Η εμπειρία της σε συνδυασμό με την τεράστια βάση δεδομένων (μεταξύ αυτών και της Έκθεσης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ) αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Σας καλούμε λοιπόν σε δύο ιδιαίτερης σημασίας εκθεσιακά γεγονότα, τα οποία τοποθετούν τη δόμηση, τις κατασκευές, τον εξοπλισμό, την ενέργεια, τη θέρμανση, την ψύξη, τον εξαερισμό και τις τεχνολογίες νερού στο επίκεντρο, με έμφαση στην καινοτομία, με σεβασμό στο περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη.

Infacoma Athens και Aquatherm Athens: το πιο δυνατό εκθεσιακό δίδυμο για τη δόμηση και την ενέργεια για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο Helexpo MAROUSSI.