Γιατί Aquatherm Athens

Η Aquatherm της αυστριακής θυγατρικής του εκθεσιακού κολοσσού Reed Exhibitions αποτελεί πασίγνωστο εκθεσιακό brand με εξαιρετικά ισχυρή παρουσία εδώ και 12 χρόνια με εκπροσώπηση σε 14 χώρες ( Ρωσία, Τσεχία, Αζερμπαϊτζάν, Ουκρανία, Αυστρία, Πολωνία, Βουλγαρία κ.ά).

Αυτή τη στιγμή είναι μακράν το πιο σημαντικό σημείο συνάντησης διεθνώς για επαγγελματίες των κλάδων της θέρμανσης, της ψύξης, του εξαερισμού, του κλιματισμού και των τεχνολογιών νερού.

Δεδομένων των ολοένα αυξανόμενων αναγκών για τις εναλλακτικές και οικονομικές πηγές ενέργειας, η έκθεση Aquatherm 2017 έρχεται στην Αθήνα επιδιώκοντας αφενός να παρουσιάσει στους επισκέπτες όλα τα νέα προϊόντα και τεχνολογίες από τους παραπάνω τομείς, αφετέρου να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον επαγγελματιών και καταναλωτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κάνοντας την Αθήνα το σημείο αναφοράς για την ενέργεια.

Επίσης

  • Συνοδεύεται από ένα στοχευμένο πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης εντός και εκτός Ελλάδος, που της δίνει διεθνή απήχηση και ακτινοβολία.
  • Διαθέτει τη σφραγίδα της εκθεσιακής εμπειρίας, της οργανωτικής επάρκειας και της αξιοπιστίας του εθνικού εκθεσιακού φορέα.

ΤΥΠΟΙ STAND


ΤΥΠΟΣ 1-ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
Διατίθεται χώρος σε ίχνος εδάφους συμπεριλαμβανομένης της γενικής καθαριότητας

Στον τύπο 1-χωρίς εξοπλισμό δεν συμπεριλαμβάνεται η παροχή και σύνδεση ρεύματος.
(Απαραίτητη η κατάθεση ηλεκτρολογικού σχεδίου). Κόστος 20,0 €/Kw.

ΤΥΠΟΣ 2-ΔΟΜΗ.
Περιλαμβάνει: διαχωριστικά, μετόπη με την επιγραφή του εκθέτη, αριθμό του stand, μοκέτα, 1 γραφείο, 1 τραπεζάκι, 3 καρέκλες, γενική καθαριότητα και ανά 15 τ.μ. μια πρίζα, δέκα ηλεκτρικά σποτ, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ


  • Από 64-80 τ.µ. έκπτωση 10%
  • από 81-100 τ.µ. έκπτωση 15%
  • από 101-150 τ.µ. έκπτωση 20%
  • από 151 τ.µ και άνω έκπτωση 25%

5% έκπτωση για εξόφληση της συµµετοχής µε µετρητά µέχρι 05.03.2017